bild lös inlägg...

jag har åkt på en ktigt förkylning, gör ont i hela kroppen när jag nyser, hickar, hostar med mera. Har haft ont hela dagen och var extremt trött, hade inte alls någon ork till något idag, inte änns laga mat. Hade igår förhoppningar om att äta Lax till middag idag, men så vart det inte. Tur att min sambo kom hem med mat till mig som de hade lagat till under deras matlagningskurs som deras jobb hade anordnat idag. (det var det som gjorde att jag skulle ha ätit lax om orken hade funnits.)

liten rundtur i kommunen med youtube klipp

 
 
Jag har nyligen flyttat tillbaka till orten där jag växte upp, här kan ni få ta del av kommunen i detta youtube klipp och se vilken härlig sommar ställe och annat. Är glad och tacksam att bo i denna kommun, flyttade inte från kommunen, jag bara flyttade till en annan ort i den bara.

blogg torka, men ett tips till er med samma problem.

De senaste dagarna har jag haft bloggtorka, jag har velat skriva något men har bara stått stilla i tankarna för att få fram ett inlägg som kan vara läsvärt, många brukar ju ta upp tips om att man ska blogga varje dag om man vill få en läsvärd och bra blogg, men mitt tips i det hela är, har du idé torka och inte vet vad du ska skriva, hoppa över den dagen än göra ett halvdant jobb med iblägget. 
 
Visst, jag kanske inte är en förebild att se på när de gäller bloggen, då jag skriver mest om min vardag och inte tänker exakt efter hur jag lägger fram mina texter. Men skulle jag göra det, så lovar jag att ni kommer se skillnad på vilka inlägg som är vardags och vad som jag försöker sälja in mig på och uttrycka mig. Då jag faktiskt älskar att skriva och yttrycka mig i text i vanliga fall.

...

valet och kvalet, ny mobil eller bärbar dator.

Bilder från NetonNet.se 
 
Har hamnat i beslutsångest. jag står i valet och kvalet om att antigen köpa mig en ny mobiltelefon eller en bärbar dator. Jag har fyratusen att lägga max på mobil eller en bärbardator. Vad jag är i mest behov utav har jag inte så stor koll på just nu, sitter och skriver på vad som jag faktiskt behöver allra fremst.
 
Min nuvarande mobil som bara är över ett år, har krånglat sedan i februari/mars med att jag inte kan skriva på dens original tangentbord, ibland när man ska använda kameran bli hela skärmen blå och sedan går hela telefon ner i viloläge eller om den stängs av, och går inte alls att få igång, i sommras laddade min mobilur när den låg på laddning, så ny mobil väger högst just nu, men vågar inte heller köpa någon ny pga att telia lovat mig en mobil som inte kommit.
 
Har länge haft funderingar på att skaffa en bärbar dator, en som jag kan arbeta ifrån på alla håll och kanter, med tanke på att jag har min fotografering, jag skriver mycket, och håller just nu på att börja skriva för en bok jag vill ge ut. Jag gör nästan allt idag ifrån våran stationära dator för att det är det enda som funkar för mig idag. 
 
Det finns en hel del telefoner och datorer ivärden idag att det är rena djungeln att ens hitta en för ens typ av bruk idags läget.

hästfotografering, ett nytt intresse

 
Om det är något jag gillar är ju att fotografera, och hästar har kommit på listan som jag börjat tycka är en utmaning och en rolig sådant, här är några bilder på hästar jag hunnit med att fota iår. Hoppas på flera foto möjligheter framöver.
Den smutsiga skimmeln och shettisen i övre raden av bilderna är en kompis som äger, så jag tror det kommer nog bli flera tillfällen som jag kommer att få fotografera dem sötnosarna. de andra bilderna är fotade ifrån Österbybruks Häst Primering här på sensommaren. 
 
Ivanliga fall fotar jag mest hundar, och haft drömmen om att bli hundfotograf, idag har jag börjat vidga lite på den idén för att bli djurfotograf. Kan bli lite jobbigt om jag ska fota sådanna djur jag är lite små rädd för, så som spindlar, och olika reptiler. 
 
Jag fotar även annat än bara djur, jag har hunnit med att fotografera bröllop, barn fotografering som blivit inbokad hos mig. Har eventuellt fler fotograferingar på gång här i höst.

Hemma igen

 
 
Då var man hemma igen, sov bort förmiddagen idag då jag var så trött igår och vaknade av en j*vla värk i övredelen av ryggen, ivanliga fall brukar värken lägga sig i ländryggen, men inte idag. Jag och sambon åkte in till Östhammar som nu mera är den närmaste orten för att handla. Gjorde lite ärenden både på Djurelit, Elkedjan, Apokteket och Life butiken. Sen åkte vi upp till mina föräldrar och sambon lämnade av mig och tog med min far för att kika på en vinterbil. Nu när man är hemma igen har man eldat lite för att få upp lite värme i huset och mysa ner sig i soffan snart och kika på en film.

Mycket har hänt sedan sist.

Det är nu ett tag sedan jag skrev, mycket har hänt sedan jag skrev. Jag och min sambo har flyttat ifrån lägenheten och bor idag i hus. Som jag stor trivs i. Jag har även blivit återförsäljare för ett företag. Jag har har gjort en utbildning som gör att idag har en erfarenhet rikare, som också kan locka till jobb, har gått en utbildning som är inom detaljhandel. Var även ute på praktik när den utbildningen var, då de är en del av utbildningen. Varför det inte blev mer än praktik? Inte konstigt, de hade inte tillräckligt med jobb för det, och dessutom litet företag som de har tillräckligt många som arbetar där redan. Men inte deppar jag för det. Jag har i alla fall fått en erfarenhet rikare.
 
Nästa vecka ska jag iväg till Uppsala för att få lite information om att starta eget. Så kommer även då få en erfarenhet rikare igen. Är fortfarande inne på att starta eget. 
 
Så här är de inget dystert mer än att jag har kvinliga veckan och det är kallt i huset, men inte mycket att göra åt det än att elda i kaminen och försöka hålla mig varm.
 
Idag fick även bloggen ett helt nytt utseende. 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se