att göra en liten vurpa med moped gör ont ..

 
Igår gjorde jag något snyggt, jag gjorde en vurpa med moped, tycker att det räcker med daglig värk. Jag försöker nämligen lära mig att köra moped, så jag på något sätt ska kunna ta mig framåt då mitt körkort för bil kanske kommer att ta ett tag. När jag körde iväg så märkte jag hur mopeden började luta och jag kunde inte svänga till höger, och märkte att jag närmade mig ett dike och längre fram var de en ganska stor sten, så min enda tanke var då. Ska jag ramla så måste jag ramla nu så jag inte hamnar på stenen, så jag gjorde en liten vurpa. Men jag borde egentligen försökt stannat, känner jag idag. De gick ju bara 5km som mest när allt inträffade så de var ju ingen hög fart. Men dock känns det idag, efter som att jag spännde mig har jag idag haft riktigt ont i nacke och axlar. Så de var ju inte direkt bekvämt när man var hos läkaren som skulle göra koll om mina tenderpoints fortfarande var lika som tidigare, eller om jag är bättre i kroppen.

Att skriva en vettig blogg inlägg

Jag gillar verkligen att skriva, och det är ganska enkelt att bara skriva av sig. Men när det gäller att skriva ett bra blogg inlägg är inte enkelt. Vad skulle jag vilja läsa egentligen när jag besöker andra bloggar? Det ställer jag mig oftast innan jag börjar skriva i mina bloggar. Men ändå slutar de med en vardags inlägg som andra säkert inte alls är intresserade av att läsa egentligen. Det är svårt att veta vad andra vill och vad jag egentlige vill få ut till mina läsare. Jag vill ju inte ha ett dystert inlägg som känns för seriöst, jag vill använda bilder, men har just då kanske ingen bild som passar för stunden.
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se