känsliga tittare /läsare varnas

Det är i morgon en vecka sedan jag Opererades, har idag varit till distriktssköterskan som tittade hur det såg ut, då jag själv varit osäker på om det läker på bra och rätt sätt. Hon rengjorde lite runt operationssåret och satte dit en ny kompress, och tyckte det såg bra ut. Skönt! Förstår egentligen inte varför jag ska vara så nojig över saker och ting. 
 
Så här ser det ut nu. Tänker inte visa hur det såg ut tidigare, är dessutom rätt uppsvullen om magen här på bilden. 
 
 

nu på Tumblr

Har nu skaffat Tumblr till mobilen, heter även där missclassica. Lägger upp bilder där som jag gör på instagram. 
 
Ska nu försöka börja bli mer aktiv ppå mina sidor. 
Speciellt här på bloggen, men hoppas på att kunna komma med innehållsrika inlägg och inte bara kort fakta om dagen.

Äntligen ett blogg inlägg..

Har försökt i en veckas tid att komma på vad jag ska skriva här på bloggen, men så svårt att komma på vad, men nu kan jag lägga upp något.
 
Igår, då var jag till Enköping och opererade bort min gallblåsan, när jag väl är där och innan jag ska få träffa narkosläkaren så börjar jag må dåligt, inte pga rädsla eller nervositet. Jag vet hur det känns, så istället för rädsla och nervös inför operationen blir jag istället rädd över varför jag mår som jag gjorde. Blev omhändertagen av en sköterska och fick lägga mig ner, fick en pappersfilt och de tog prover och såg att inget var fel på mig, hon som tog hand om mig var super gullig. Tittade till mig och pratade med mig så ofta hon kunde. Fick lite lugnande, så pass att jag slumrade till utav det. Med tanke på hur jag reagerar när jag inte mår börjar jag lätt gråta då, så fick även en medel så jag skulle sluta, och fick en ångestdämpande grej på mitt ena finger, ett tag ville jag bara därifrån, när jag mådde så dåligt och dropp "behållaren" på handen kliade och gjorde Ont. Men till slut rullar dem in mig till operationen och jag rullade över till operationssängen och tog av mig min rock, sen minns jag inget mer än när jag börjar drömma saker vid uppvakningen, när jag vaknar kommer läkaren och ser om jag mår bra, joda, det var okej, men ont hade jag i magen just då. Så fick värktablett för det och sen omlade jag om, kom tydligen upp till uppvakingen vid tre runt halv fem vaknade jag och var helt vaken, men vaknade redan tio-kvart över tre. Vid sextiden kunde jag ringa min sambo och säga att han fick hämta mig inom en timme. Efter jag pratade med honom fick jag ringa min mamma, som dagen innan bad mig om att ringa när jag vaknade. När jag vaknade vid tre tiden klagade jag på värk vid magen och fick smärt stillande. Men jag är lite mammig av mig, och med en hönsmamma jag har så vart mitt andra mening efter värktabletten var "mamma vill att jag ringer när jag vaknar" fick då ett leende från sköterskan då som svarade mig att jag fick göra det senare. vid sex tiden tyckte en av sköterskorna att jag skulle gå på toa då de såg att min blåsa började bli full, dum som jag är svarar "det behöver jag inte, jag är sådan som sällan är kissnödig", så tio minuter senare kommer hon tillbaka, och säger att jag skulle på toa, då hade jag sett lappen över kontroll och tänkte då på att jag skulle göra det så de var ju inget speciellt med det. Fick en macka och dryck, och även en dryck, drycken fick jag innan mackan. Den drycken tyckte jag var godare än saften, sa det till en sköterska som då sa att det inte var vanligt att någon tyckte om den, och att saften varit godare, såg då att drycken var i smak av citron och fläder, och jag som kommit in i en period och älskar fläder just nu, vart riktigt glad och nöjd.
 
 
 

Följ min blogg med Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin
ღ Miss Classica
ღ Miss Classica
ღ Miss Classica
 
Har nu skapat en bloglovin till bloggen, dock vet jag inte om bloglovin är lika aktivt som de var förut att följa varandra genom. Men föredrar ändå denna sida att följa bloggar via, jag kommer få fortsätta med det. Dock gör jag inga blogglovin byten.

planerad gallstens operation

 
på tisdag ska jag gör gallstensoperation. jag är nervös över en sådan liten operation, varför?! Kan ha att göra med att jag aldrig har har gjort en operation tidigare, inte änns legat inne på sjukhus heller, besökt akuten och varot hos husläkare, och sjukgymnast men aldrig något mer. Urs. nej, jag är nervös fasten jag vet mycket väl att det inte är något att oroa sig över.
 
Min gallstens problem kom i sommras, jag börjde få ont efter jag hade ätit, närmare sex timmar efter jag hade ätit något, men i början hade jag bara ont i ca 1 timme, till hösten blev det värre, då började jag ha ont i flera timmar, som längst var det från klockan två på natten till klockan tio på morgonen, då det lade sig. Funkade då inte med värktabletter fören på morgonen. Sen kom den värsta attackerna, jag började spy pga värken jag fick. Då uppsökte jag läkare, och de fick jag göra 5 ggr innan en läkare skickade iväg en remiss om gallstensundersökning. Synd att det ska ta sådan lång tid, först trodde man att det bara var magkattarr men till slut visade sig att det var gallsten, då undersökningen visade många stenar.
 
Har ni gjort gallstensoperation, eller någon annan operatoin, skriv då gärna en kommentar om vad och hur lång tid det tog för er att känna er helt tillfrisknad efteråt.

hjälp, vad hände ...

Hjälp vad har hänt med startsidan, trode först att jag hade kommit jätte fel, innan jag förstod att det ändrat om utseende helt och hållet. Med tanke på att jag gillade hur det såg ut tidigare tänkte jag "nej, nej, nej, det här är inte bra" men tog mig en liten stund innan jag loggade in på bloggen och kikade runt på utseendet, och jag gillar det, tack vare att den är lätt navigerat i.
Jag tror jag är kär!
 
 
 
blogg.se startsida.

flytt från Classica.blogg.se

Flyttar nu över hit från bloggen Classica.
 
Med efter velande fram och tillbaka har jag nu bstämt mig för att flytta över min vardagsblogg hit, då jag använder mig utav namnet Miss Classica, på så många fler sidor så känns det som att det är lättast att ha en blogg med samma namn också. 
 
Mina konton med samma namn:
Instagram, Facebook, Twitter, Polyvore, Youtube, m.fl
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se