lill tjejen blir äldre

Tänk att på onsdag blir min lilla sötnos hela 6år gammal. Tyckte att det bara var några månader sedan vi hämtade hem henne, men det är längre än så. Tänk att våran lilla diva blivit stor.
 

utöka eller uppgradera sig...

Sitter och funderar på om jag ska utöka min kamera utrustning eller om jag ska para pengar och köpa fullformats kamera. Jag tror att de som håller på med foto dagligen skulle välja fullformat istället för att ha kvar sin "småformat" och utöka utrustningen. Men sen har jag olika perioder då jag fotograferar och dock långa perioder då jag inte fotograferar något alls. Vad är då smartast?! jag har ju inte enns körkort för att satsa helt på det jag egentligen vill göra med min fotografering. 
 
Vad tycker ni är klokaste valet?
 

min tjugofemårsdag.

I lördags fyllde jag 25. Och det firade jag med en fest med tema 90-tal. Det är nu 25 år sedan 90 talet startades, och lilla jag föddes. Jag hade i lördags hyrt en liten lokal och bjudit in några vänner, och det vart en sjukt rolig kväll. Med tanke på hur många jag hade bjudit in så vart vi inte så många, istället spårade festen ur lite granna, men ändå väldigt lugnt, det var nog den härliga vänskapskretsen som gjorde att det vart så bra som det blev.
 
Fick lite presenter från familjen och vännerna, det var inte mycket presenter, men verkligen tanke om dem istället. Fick även pengar för det var det jag hade önskat mig.
Det jag vart riktigt glad över var denna buckett som jag fick av min väns dotter, det var blommor i så många vackra färger, och att det var nästan alla mina favorit färger i tyckte jag var riktigt roligt.
 
Orkideer är min favorit blomma, en liten korg med lite smått och gott i med lite retro inspiration.

konst av träd

 
 
I Östhammar där jag är uppväxt, och letar lägenhetn med min sambo just nu har de fixat nere vid viken, de har nämligen tagit ner träd och gjort konst av trädstammen som varit kvar. Jag vet inte anledningen till att det tog ner träden, men det dem gjorde med stammarna av träden är verkligen läckert.
 

överför bilder

Sitter just nu och för över bilder från kameran in till min externa hårddisk, har inte överfört några bilder sedan februari iår, så hittar lite bilder jag glömt bort att jag fotograferat. Lite kul att se alla bilder på datorn. Var ju och fotograferade våra vänners hästar i fredags och kände för att sätta in bilderna på datorn/externahårdisken.
Sen fick jag ju möjlighet att ta lite andra bilder också som ni kan se.
 
 
 

äntligen tid för datorn igen

den här veckan har också varit fullt upp så har inte kunnat uppdatera så mycket nu heller, men idag har jag lite tid att uppdatera er, under påsken har man varit hos föräldrarna och käkat påskmat, även hittat lite kläder efter mormor från 60-talet, som satt som en smäck på mig (bilder på klänningarna kommer upp senare). Måndagen var vi på lägenhetsvisning och ska eventuellt lägga ett bud här i morgon måndag. Onsdag så var jag hos arbetsförmedlingen efter närmare två månaders frånvaro, gången innan så vart jag opererad . Har nu även fått bort mina plåster på magen, och jag tycker inte om min navel längre. Min fina navel är förstörd ... *skratt* men jag seriös om detta, men jag mår hellre bra än att naveln ska vara lika fin som innan. Så kommer nog inte använda bikini i sommar iår, då jag nog kommer ha några ärr kvar då.
 
 

en kort uppdatering.

Min påsk vecka har varit full med aktiviteter, förra veckan fram tills idag måndag.
nu kommer en ny vecka med lite igen, men lugnare, sen kommer en vecka att planera för min 25 års fest. Är så taggad för allt just nu, så jag har även bestämt mig för att börja plugga i höst. Känns så bara bra just nu att planera allt när jag verkligen känner mig på top. Kommer snart att ge mer uppdatering på vad som kommer att hända.
 
Här bjuder jag på lite bilder från förra året när jag köpte min Nikon D7000.
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se